Bel ons direct

Instructeur Suajip

Mijn naam is Suayip Ersoy. Ik ben instructeur en eigenaar van verkeersschool Yello. Met Yello ben ik begonnen in het jaar 2005 daarvoor ben ik 20 jaar lang autotechnicus geweest. Ik heb veel ervaring en kennis over de auto. Hiernaast was ik 15 jaar lang bezig met het lesgeven in taekwondo. Hierbij was discipline en controle heel belangrijk. Dit heb ik overgebracht aan mijn leerlingen en doe dat ook tijdens het rijden.

Door goede begeleiding en kennisoverdracht worden stapsgewijs alle vaardigheden van het autorijden door mij en mijn team bijgebracht. Veiligheid en sfeer in de auto zijn daarbij erg belangrijk waardoor ik heb gekozen voor een opleiding met persoonlijke aandacht voor elke leerling en van hoge kwaliteit. Ik garandeer een hoge kans van slagen en hoop u in mijn auto te mogen verwelkomen. Suayip Ersoy

suajip-voor-tu-final